Wednesday, 25 July 2012

Kambing Golek 2012 Tempahan Dibuka Sekarang


SALAM AIDILFITRI 1433H / 2012
TEMPAHAN SUDAH PENUH
- Ingatan Tulus Ikhlas dari HALALAMB -


Salam Aidilfitri buat semua pelanggan-pelanggan setia Halalamb. Tempahan untuk meraikan majlis hari raya tahun ini telah dibuka. Sila buat tempahan anda secepat mungkin sebelum tarikh ditutup.

Kami juga menasihatkan anda untuk membuat semakan tarikh di blog kami dari semasa ke semasa bagi mengelakkan pertindihan tempahan.


Pakej Kambing Panggang/Golek (Lamb New Zealand)
cuma RM1,350.00nett
RM1,300.00nett


Tarikh-tarikh yang telah ditempah (akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa):


Tempahan Untuk Hari Raya Open House / Majlis Ditutup Kerana Telah Penuh

** Bagi tempahan yang masih belum dijelaskan pembayaran deposit sebanyak 50% selepas tamat tempoh seperti yang dinyatakan dalam invois, tarikh tempahan anda akan dibatalkan dan dibuka kepada umum. Justeru, bagi mengelakkan pembatalan tarikh tempahan, anda adalah dinasihatkan untuk menjelaskan deposit tepat pada masanya. Kami berharap dapat memberikan perkhidmatan kami sepertimana yang anda harapkan. Terima kasih di atas segala kerjasama yang diberikan.

Untuk tempahan sila hubungi :

WAN 018-3588257 / SHAM 013-3449646
E-mail : halalamb@gmail.com


Nota Penting : Kami ingin memberitahu bahawa pihak Halalamb tidak pernah melantik ejen-ejen atau wakil-wakil syarikat lain bagi urusan tempahan. Jika anda mengesyaki sesuatu, sila hubungi pihak kami untuk mendapat kepastian. Halalamb hanya beroperasi sendiri dan pasti satu-satunya yang original. 

**Halalamb adalah sebuah jenama berkualiti dari A.C.A Services (002122723-D)

No comments:

Post a Comment